ye-logo.v1.2

Алієв та Шацьких можуть завітати до Волочиська

Спорт 2661
Олександр Алієв (№88) нещодавно пограв у футбол у Хмельницькому. Тепер, можливо, приїде й до Волочиська
Олександр Алієв (№88) нещодавно пограв у футбол у Хмельницькому. Тепер, можливо, приїде й до Волочиська. Фото: автора

Стали відомі усі пари учасників 1/8 фіналу Кубка України з футболу серед аматорів.

Волочиський «Збруч» малими зусиллями пройшов стадію 1/16 фіналу Кубка України з футболу серед аматорів. Команда Ігоря Шишкіна, після виграного поєдинку в Сарнах Рівненської області над «Маяком» з рахунком 3:1, мала б в Волочиську зіграти матч-відповідь. Але… 

«Нас завчасно попередили, що «Маяк» не приїде на матч і ми здобули технічну перемогу та пройшли далі, - каже головний тренер волочиської команд Ігор Шишкін. – Тепер 2 вересня вдома о 18.00 прийматимемо ФК «Волоку» з Чернівецькою області. Я був на їхній грі проти львівської команди «Опір», в якій вони перемогли з рахунком 6:1. Скажу відверто, суперник у нас солідний, в складі якого є чимало досвідчених гравців. Але хто з двох клубів – «Збруч» чи «Опір» гратиме в чвертьфіналі, вирішиться у двох матчах. Спочатку, як я вже казав, зіграємо вдома 2 вересня, а потім 9 вересня на Буковині».
 
А ось переможець цього протистояння в 1/4 фіналі зустрінеться з переможцем пари «Нива» (Теребовля Тернопільської області) – «Рух» (Винники Львівської області). Саме «Рух» став тією командою, до якої в аматорському футболі підвищений інтерес у вболівальників. Адже в складі львів’ян виступають екс-гравці київського «Динамо» Олександр Алієв та Максим Шацьких. Отож, якщо «Рух», який в 1/16 здолав хмельницьке «Поділля», пройде «Ниву», а «Збруч» переможе «Опір», то Алієва та Шацьких зможуть бачити у Волочиську.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую