ye-logo.v1.2

Дитячий конкурс краси у Хмельницькому: найгарнішою стала одинадцятирічна тенісистка

Культура 4857

За титул «Міні-міс FASHION 2015» змагалися 18 маленьких дівчат.

Сьогодні, 28 серпня, у хмельницькому дитячому парку «Скай парк» пройшов дитячий конкурс краси «Міні-міс FASHION 2015». Юні хмельничанки віком від шести до одинадцяти років довели, що кожна з них має не лише гарну зовнішність, але й артистичність та харизму. Серед конкурсанток були маленькі танцюристки, співачки, художниці, гімнастки та навіть телеведучі. Кожна з них, крокуючи подіумом, показала, що гідна перемоги. Саме тому всі учасниці були нагороджені призами та отримали певний титул.

Конкурс розпочався з дефілювання маленьких конкурсанток. Знайомлячись з публікою, усі дівчатка розповіли про себе та свої захоплення. А вже у наступному етапі змагань майбутні моделі танцювали колективний танець з піратом та відповідали на цікаві питання.

Незважаючи на свій юний вік, малеча вправно впоралася із завданнями. Часто з подіуму звучали досить цікаві, а подекуди навіть недитячі думки. До прикладу, за словами однієї з учасниць конкурсу, кожна дівчина має бути красивою, модною та стильною. А от її принц має обов’язково бути роботящим, добрим та гроші в дім приносити. А ще, справжня леді мріє насамперед про... найкращого чоловіка.

У конкурсі взяли участь дівчатка 6-11 років

Не обійшлося на конкурсі без дефіле у вечірніх сукнях. 18 маленьких принцес красувалися на сцені у дитячому парку. Визначити фаворитку було не просто, оскільки всі конкурсантки показали себе гідно. Але все ж переможницю обрали.

Цьогорічною «Міні-міс FASHION» стала одна з найстарших учасниць конкурсу – учениця шостого класу школи №25 Єлизавета Войцик. Красуня задоволена перемого, хоча й на титул міні-міс не розраховувала.

Переможниця конкурсу Єлизавета Войцик

«Не вірила, що переможу. Взагалі я вперше брала участь у конкурсі краси. Було дуже цікаво, і я зовсім не хвилювалася, - говорить новоспечена міс. – Зараз я займаюся великим тенісом, але у майбутньому хочу бути моделлю».

Тепер мрія дівчинки наблизиться до здійснення, адже головним призом конкурсу був безкоштовний тримісячний курс навчання в дитячій школі моделей FASHION ME! Kids. За словами організатора заходу, директора школи моделей моделей FASHION ME! Kids Олени Пополітової, конкурс вдався, оскільки діти щасливі. «Я приглядалася до дівчат-учасниць протягом репетицій. Насправді я досить перебірлива і мені важко догодити, тому кастинг був жорсткий, - ділиться Олена. - Вибрати одну дівчинку серед 18-ти було дуже важко, адже дівчата натхненно готувалися, і батьки дуже серйозно до цього поставилися. Але для мене пріоритетом є те, щоб дівчина виглядала як модель і мала природні задатки. Це обов’язкова умова».

Дівчата розповідали про себе і свої інтереси

Нагадаємо, інтернет-голосування на сайті Газети Є за найкращу конкурсантку ще не закінчене і триватиме до 30 серпня. Тому ви має можливість проголосувати за свою фаворитку, щоб саме вона стала переможницею у номінації «Приз глядацьких симпатій!».

Майстерно та впевнено всі дефілювали подіумом

Дівчат підтримувала вдячна публіка

Усі учасниці конкурсу талановаті у різних сферах

У вечірніх сукнях конкурсантки перевтілилися в принцес

Також юні красуні танцювали колективний танець з піратом

Кожна з конкурсанток була гідна перемоги...

...тому певний титул отримала кожна

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую