ye-logo.v1.2

У Хмельницькому з’явився ще один футбольний клуб «Поділля»

Спорт 5725
Керівництво СК Поділля стверджує, що хоче, аби наступного літа в Хмельницькому був професійний футбольний клуб
Керівництво СК Поділля стверджує, що хоче, аби наступного літа в Хмельницькому був професійний футбольний клуб. Фото: автора

Сьогодні нова команда зіграла товариський матч, в якому перемогла з рахунком… 10:0.

 В обласному центрі вже є «Народний футбольний клуб  «Поділля», який виступає в чемпіонаті Хмельниччини. Але з’явилася ще одна команда – «Спортивний клуб «Поділля», яка поки що ніде не змагається. Але в керівництва клубу доволі амбіційні плани - створити професійний футбольний клуб!

 
Новостворене "Поділля" зіграло товариський матч із хмельницькою ДЮСШ-1.
Поки НФК «Поділля» готується до другого кола чемпіонату області, СК «Поділля», яке немає ніякого відношення до бронзового призера минулорічних змагань, сьогодні зіграв товариський матч ДЮСШ-1, в складі якої виступали гравці 1999-2000 років народження. Можливо тому і рахунок такий – «Поділля» перемогло юних хмельничан з рахунком 10:0.
 
Гравці СК "Поділля" забили 10 голів.
 
Та, що цікаво, нову команду створили… азербайджанці. «Я дуже люблю футбол, грав за молодіжну збірну Азербаджану, - каже президент СК «Поділля» Расул Алахвердієв. – І, коли проходив повз стадіон «Поділля», побачив, що він або порожній, або на ньому грають якісь аматорські клуби. Мені стало незрозуміло, чому Україна – футбольна країна, Хмельницький – має непогано інфраструктуру, футбольний дух, а професійної футбольної команди немає. Так і вирішили створити тут футбольну команду».
 
Примітно, в новоствореному клубів працюють колишні тренери та гравців хмельницького «Поділля» - Микола Федорко, Олександр Порицький, Олексій Горбієвський. А головним тренером став колишній наставник азербайджанських клубів «Нефтчі» та «Турана» Асім Ібрагімов . «У нас достатньо часу, аби дійти до своєї мети – наступного року грати в другій лізі чемпіонату України, - продовжує президент СК «Поділля». – Зараз йде лише становлення клубу, всі гравці – місцеві. Хочемо переглянути якомога більше місцевих футболістів. А, якщо зрозуміємо, що для гідного виступу в другій лізі, одними хмельничанами буде важко грати, тоді шукатимемо підсилення в інших областях».
Артем Романюк (у синьому), який грав за НФК "Поділля", тепер, схоже, виступатиме за СК "Поділля".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую