ye-logo.v1.2

Два за ціною одного? Голосовий зв'язок і 3G в Україні На правах реклами

Економіка 2259

Вигідно дзвонити та користуватися 3G одночасно – можливо.

Довгоочікуваний 3G, нарешті, з'являється в українських містах, але хвилювання серед абонентів не вщухають. Із введенням нового покоління мобільних технологій різко підвищилися тарифи на зв'язок. Багато говорять про зниження вартості дзвінків на інші мережі, що, цілком імовірно, спричинить підвищення цін на розмови всередині мережі.

Тарифи провідних українських мобільних операторів останнім часом на слуху: користувачі активно обговорюють нововведення, пов'язані з 3G інтернетом. Дехто починає шукати альтернативи, та це складніше, ніж здається на перший погляд. Але на українському телеком-ринку є четвертий великий гравець із національним покриттям – «Інтертелеком». Краща територія покриття 3G мережі в Україні, відмінний голосовий зв'язок і вигідні тарифні плани роблять його цікавим кандидатом на звання тієї самої альтернативи.

У поточній тарифній лінійці в «Інтертелекома» є три голосових пропозиції щомісячної абонплати. Найбільш заряджений тарифний план «Смартфон 150» з абонплатою 150 грн. пропонує абонентам 500 хвилин на інших операторів і 6000 МБ високошвидкісного 3G. До мінімального тарифу «Смартфон 30+» входить 40 хвилин на місяць для дзвінків на всі мережі в Україні, а також 500 МБ високошвидкісного 3G інтернету за 30 грн. на місяць.

Безліміт в «Інтертелекома» надається у всіх поточних тарифах. Цікаво, що надається він не тільки на дзвінки всередині мережі, а й на місцеві міські номери. Цей оператор сьогодні володіє також однією з найширших територій покриття 3G мережі з охопленням не тільки обласних центрів, а й сільської місцевості у всіх областях України, а також основних автомобільних і залізничних шляхів сполучення.

«Інтертелеком» працює в стандарті зв'язку CDMA. Для користувачів це означає, що «сімки» оператора запрацюють не у кожному пристрої – але «Інтертелеком» надає українцям досить широкий перелік смартфонів із підтримкою CDMA, від найпростіших до девайсів преміум-сегмента, тому проблема автоматично відпадає. До того ж зростає популярність двостандартних пристроїв, що працюють одночасно як в GSM, так і в CDMA стандарті.

Аналіз поточних пропозицій на телеком-ринку України наштовхує на висновок: дуже цікаві тарифи – від «Інтертелеком». Для когось це може бути несподіванкою, але все закономірно: український CDMA-оператор розгорнув свою 3G мережу в національному масштабі ще в 2008 році. Щодо сучасних проблем телеком-сегмента, таких як підвищення вартості дзвінків всередині мережі, то дзвінки з номерів інших операторів не є для «Інтертелеком» однією з основних статей доходу. А це означає, що абонентам не загрожує різке підвищення середнього чеку навіть при змінах на ринку в цілому.

Таким чином, вибір між звичкою та вигодою лише за абонентами. А альтернативу в сегменті голосового зв'язку «Інтертелеком» забезпечив.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую