ye-logo.v1.2

Фірма нардепа відремонтує дорогу на Хмельниччині майже за 9,5 мільйона гривень

Економіка 2715
Лише за два місяці фірма нардепа Сергія Лабазюка виграла тенедерів на суму понад 28 мільйонів гривень
Лише за два місяці фірма нардепа Сергія Лабазюка виграла тенедерів на суму понад 28 мільйонів гривень . Фото: колаж автора

Переможець тендеру повинен завершити усі роботи до кінця цього року

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області Держагентства автомобільних доріг України провела тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Чернелівка-Городок-Смотрич.

За право відремонтувати дороги змагалися три фірми – ТзОВ «Техно-Буд-Центр» з Тернополя, ПП «Будмаксплюс» з Житомира та ПП «Аграрна компанія 2004» з Волочиська. Утім, пропозицію ПП «Будмаксплюс» конкурсна комісія відхилила, оскілька вона, цитуємо: «не відповідає умовам документації конкурсних торгів».

ТзОВ «Техно-Буд-Центр» запропонувало провести усі роботи майже за 9,8 мільйона гривень, тоді як «Аграрна компанія» – за 9 мільйонів 475 тисяч 348 гривні та 80 копійок.

Нагадаємо, згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, кінцевим бенефіціарним власником ПП «Аграрна компанія 2004» є Сергій Лабазюк, народний депутат України. В липні цього року його фірма також виграла тендер на ремонт доріг в області. До кінця 2016 року «аграрії» мають відремонтувати дороги Гусятин-Городок і Хмельницький-Волочиськ за 18,8 мільйона гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую