ye-logo.v1.2

Як у Європі: хмельницький футзальний клуб представив нову форму

Спорт 2111
Спортлідер+ окрім звичної малинової форми, в новому чемпіонаті гратиме ще в зеленій та чорній
Спортлідер+ окрім звичної малинової форми, в новому чемпіонаті гратиме ще в зеленій та чорній. Фото: автора

Напередодні старту нового чемпіонату, керівники «Спортлідера+» розповіли про завдання команди на сезон.

 Вже 5 вересня срібний призер минулорічної першості України з футзалу серед команд «Екстра-ліги» хмельницький «Спортлідер+» матчем в Івано-Франківську проти «Урагану» розпочне новий сезон. Сьогодні ж гравці та працівники клубу отримали нове екіпірування. І, як це прийнято в європейських клубах, не лише продемонстрували нову форму, а й розповіли про очікування від нового чемпіонату.

В «Екстра-лізі» сезону 20015/2016 років хмельничани виступатимуть у трьох ігрових комплектах. Основним кольором, як і в попередні сезону, залишився малиновий. Окрім цієї форми, «Спортлідер+» гратиме і в зеленій, і в чорній. Та чи допоможе їм таке оновлення досягнути результату?
«У нас оновилася команда, але очікуємо, що вона все одно демонструватиме той результат, на який ми сподіваємося. Думаю, «Спортлідер+» увійде до трійки призерів чемпіонаті, - каже почесний президент команди Іван Гончар. – Якщо так не станеться, то це означатиме, що попрацювали на перспективу і вже в наступному чемпіонаті претендуватимемо за чемпіонство».
«У новому сезоні є багато команд, які зможуть поборотися за нагороди, - каже головний тренер «Спортлідера+» Роман Ковальчик. – Думаю, що чемпіонат буде цікавим».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую