ye-logo.v1.2

На Ярмарок спорту у Хмельницькому приїде найсильніша людина України На правах реклами

Афіша 6065
«Найсильніша людина України-2012» Володимир Рекша
«Найсильніша людина України-2012» Володимир Рекша. Фото: slovovolyni.com

Спортивне свято, яке вже стає традиційним, вируватиме впродовж 11-12 вересня у Хмельницькому.

Богатирські ігри стануть родзинкою масштабного заходу, що вже вдруге організовує у місті «Об’єднання «Самопоміч». Крім того, впродовж двох днів на спортивній арені проходитимуть майстер-класи, змагання, відбуватиметься спілкування з відомими людьми, презентація різних видів спорту.

«Це спортивне свято унікальне тим, що воно не має собі подібних. Під одним дахом ярмарок збирає представників секцій, клубів, федерацій різних видів спорту, які мають нагоду презентувати себе, провести майстер-класи, продемонструвати показові виступи. Цього року, як і минулого, ми презентуємо 40 видів спорту», – каже директор Ярмарку спорту у Хмельницькому Віталій Худецький.

Цього року, окрім майстер-класів, зустрічей та спортивного шоу, організатори запланували провести чемпіонат з кікбоксингу та грандіозне дійство, якого ще не було в обласному центрі – відкритий турнір зі стронгмену «Khmelnitsky Strongmen Challenge» на який приїде володар титулу «Найсильніша людина України-2012» Володимир Рекша. Очікується також приїзд чемпіонки світу з кікбоксингу, чемпіонки Європи з кікбоксингу та тайського боксу Олени Овчиннікової.

Варто зазначити, що два дні минулого року Ярмарок спорту відвідало 10 тисяч людей!. Крім цього, за сприянням «Об’єднання «Самопоміч» світ побачив перше видання «Довідник спорту», в якому представленні всі спортивні гуртки, товариства та об’єднання міста.

Віталій Худецький: "Ярмарок спорту - це унікальне спортивне свято, якому немає аналогів"

Отож, «Об’єднання «Самопоміч» запрошує 11-12 вересня на Ярмарок спорту.
Спортивне свято відбуватиметься за адресою: вул. Пилипчука, 41 у Хмельницькому (Обласний центр фізичного виховання учнівської молоді).

Тетяна Весна.

Фото з архіву "Об'єднання "Самопоміч".
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую