ye-logo.v1.2

Кого “Самопоміч” пропонує у списки до міських, районних та обласної рад на Хмельниччині На правах реклами

Вибори 5820

“Об'єднання “Самопоміч” одним із перших відкрили списки кандидатів до рад рівних рівнів і оголосило про принципи формування команди.

«Самопоміч» має намір взяти участь у місцевих виборах в усіх областях України, а прізвища усіх потенційних кандидатів від цієї партії оприлюднені для громадського обговорення ще до моменту офіційної реєстрації. Про це ще на початку серпня заявив заступник голови парламентської фракції «Самопомочі» Олег Лаврик.
Нещодавно на офіційному сайті партії з'явилися й списки кандидатів у ради різних рівнів на Хмельниччині.
З оприлюдненого списку відомо що, до прикладу, до Хмельницької обласної ради від “Самопомочі” підуть директор філармонії Олександр Драган, відомий у Полонному активіст Анатолій Бученко, менеджер з транспортно-експедиційної діяльності одного із потужних підприємств Мирослав Тимчук, професор кафедри педагогіки, декан факультету початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Інна Ящук та інші.
У списках до міської ради від “Самопомочі” значаться підприємці Сергій Золотухін, Валентин Гакало, Богдан Міхняк, лікарі Людмила Головко та Павло Чорнобровий та інші знані в місті особи.
«Оприлюднюючи прізвища людей, яких «Самопоміч» має намір підтримати на виборах, ми з одного боку ще раз демонструємо принципи відкритості, які є для нас фундаментальними, з іншого – закликаємо громади перевірити, чи запропоновані кандидати відповідають принципам «Самопомочі», – додав Олег Лаврик.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую