ye-logo.v1.2

Президент призначив голову Волочиської райдержадміністрації

Політика 3591
Розпорядження про призначення голови Волочиської РДА опубліковане на офіційному сайті Президента України
Розпорядження про призначення голови Волочиської РДА опубліковане на офіційному сайті Президента України. Фото: president.gov.ua

Новим керівником стала людина з «Народної партії» екс-спікера парламенту Володимира Литвина.

Петро Порошенко своїм розпорядженням №№684/2015-рп призначив головою Волочиської районної державної адміністрації Володимира Сергійчука. Відповідне розпорядження з’явилося на сайті Президента України.

Володимир Миколайович є депутатом Волочиської районної ради від «Народної партії» (обраний за партійними списками), а також входить до фракції «литвинівців» у райраді. До призначення на посаду голови РДА був керівником сільськогосподарського виробничого кооперативу «Полянський», який розташований в селі Поляни Волочиського району. Також він є одним із співзасновників цього кооперативу із розміром внесків до статутного фонду в нуль гривень.
 
Нагадаємо, Волочиська РДА тривалий час перебуває без керівника. Минулого року тоді ще виконуючий обов’язки Президента Олександр Турчинов призначив на цю посаду Аліма Міщука, однак невідомі люди не давали призначеному керівнику розпочати свою роботу, й вже майже через місяць Турчинов скасував своє розпорядження про призначення Міщука.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую