ye-logo.v1.2

Футбол: далі без «Збруча»

Спорт 2100
Біло-чорні з волочиського Збруча тепер можуть зосередитися виключно на чемпіонаті Хмельницької області з футболу
Біло-чорні з волочиського Збруча тепер можуть зосередитися виключно на чемпіонаті Хмельницької області з футболу. Фото: з архіву

Відбулися матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка України з футболу серед аматорів.

Волочиська команда припиняє подальшу боротьбу за Кубок. Це стало відомо після другого протистояння «Збруча» з ФК «Волока». 

Нагадаємо, в першому поєдинку, який відбувся в Волочиську, чемпіон Хмельницької області поступився буковинцям з рахунком 1:2. А тому в матчі-відповіді, якій пройшов у Волоці Глибочицького району Чернівецької області, «Збручу» потрібна була перемога. Щоправда, з різницею у два голи, адже в разі перемоги з рахунком 1:0, «Збруч» все одно б припиняв подальшу боротьбу.
 
Перший тайм у Волоці видався «сухим». А ось після перерви командам вдалося по разу відзначитися в чужих воротах. «Збручу» ж, аби долю протистояння перевести в овертайм, необхідно було забити ще один гол. Утім, команді з Волочиська це не вдалося - 1:1, і далі йде ФК «Волока».
 
Ну, а волочиський «Збруч» тепер може сконцентруватися на змаганнях в першості області, в якій продовжує впевнено утримувати перше місце.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую