ye-logo.v1.2

Вже завтра в Хмельницькому діятимуть нові ціни на проїзд

Суспільство 2727
Вже з 15 вересня вартість проїзду в марштуках Хмельницького становитиме 3 гривні, а не 3,5 гривні
Вже з 15 вересня вартість проїзду в марштуках Хмельницького становитиме 3 гривні, а не 3,5 гривні. Фото: З архіву редакції

Із 15 вересня вступає в дію рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

Ще на початку вересня в обласному відділенні Антимонопольного комітету України заявили, що виконавчий комітет Хмельницької міської ради при прийнятті рішення від 26.02.2015 №174 «Про встановлення тарифів на транспортні послуги по перевезенню пасажирів в місті Хмельницькому у міському пасажирському транспорті загального користування» не дотримався процедури, передбаченої чинним законодавством для прийняття регуляторного акту. 

Лютневим рішенням були встановлені нові тарифи на транспортні послуги на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті загального користування: на перевезення пасажирів в звичайному режимі руху – 3,00 грн. та на перевезення пасажирів в режимі маршрутного таксі – 3,50 грн. Але прийняте воно було, як тимчасове, до прийняття остаточного регуляторного акту. «Рішення не було розміщене у засобах масової інформації та не було винесене на громадське обговорення, – зазначили в Антимонопольному комітеті. – Нові тарифи на транспортні послуги були введені в дію без належного опрацювання розрахунків собівартості транспортних послуг. А тому відділення зобов’язало виконавчий комітет у двомісячний термін припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції». 

Та у міськраді вирішили не тягнути два місяці. На черговому засіданні виконкому розглянули це питання та, фактично, зменшили тарифи. «Було прийняте рішення встановити вартість проїзду в автобусах 2,5 гривні, в маршрутних таксі – 3 гривні, – каже Сергій Шепурев, заступник начальника управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради. – Нові тарифи діятимуть із 15 вересня 2015 року». А ось проїзд у тролейбусах залишиться незмінним – 1,5 гривні.

Коментарі:

Ольга Крамар 17.09.2015 10:04

Так, не довго їздили за новими нищими тарифами!

Оксана Паляниця 17.09.2015 09:52

Навіть 1 листопада не довелось чекати. Поїздили два дні по 3 грн., а вже сьогодні вранці водій 24 маршрутки брав за проїзд 3,5 гривні

Сергій Буднік 16.09.2015 15:08

А з 1 листопада тарифи на проїзд повернуться назад!!! Просто піар хід перед виборами!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую