ye-logo.v1.2

Вбивство у Хмельницькому: підозрювані помилися та поїхали на риболовлю

Кримінал 5885
Якщо провину затриманих у вбивстві доведуть у суді, то їм загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі
Якщо провину затриманих у вбивстві доведуть у суді, то їм загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Фото: з архіву

Менше доби знадобилося правоохоронцям, аби розшукати підозрюваних у вбивстві, яке сталося в мікрорайоні Гречани.

В одному з гуртожитків Хмельницького було виявлено тіло жінки, яку хтось вбив. Судмедексперти нарахували понад два десятки ножових поранень! Крім цього, у жорстокому вбивстві був свідок, який також отримав ножові поранення, але дивом залишився живим. Власне, саме він і вказав на підозрюваних, затримати яких вдалося аж у Деражні. 

«За версією досудового слідства, один із підозрюваних на деякий час дозволив потерпілому жити в власній кімнаті у гуртожитку, а сам переїхав до товариша, - розповідає начальник сектору зв’язків із громадськістю обласного управління МВС Інна Глега. – Тієї ночі власник кімнати разом зі своїм знайомим залізли через вікно до оселі, де відбулися якісь з’ясування стосунків. Які саме – з’ясовує слідство. Однак після цього, чоловік, який тимчасово проживав у цій кімнаті отримав ножові поранення, через які опинився в лікарні, а жінка, яка була в той момент із ним – померла від отриманих травм на місці».
 
Правоохоронці почали розшук підозрюваних не лише в місті, а й в області. Навіть виконуючий начальника міського відділу міліції Валерій Онісьєв на своїй сторінці у «Фесбуці» закликав усіх допомогти, оприлюднивши опис підозрюваних на їхні фотографії. Менше, ніж за добу, чоловіків затримали.
«Вони, за попередніми даними, після скоєння злочину, повернулися додому, помилися та поїхали в Деражню - на риболовлю до одного з товаришів. Там їх і затримали», - пояснила Інна Глега.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую