clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Мітлоф або м'ясний хлібець

Фото: автора

Це традиційна страва американської кухні, яку подають і на гаряче, і як холодну закуску.

Meatloaf (в перекладі з англійського «м’ясна буханка») — це одночасно м'ясна запіканка і велика котлета у формі буханця хліба, але якимось містичним чином, мітлоф набагато смачніший, ніж ці страви. Можливо, мій варіант і відрізняється від класичного, але хлібець виходить не лише смачним, але й соковитішим завдяки добавкам у вигляді домашнього сиру і солодкого перцю. Страва безпрограшна. Особливо тоді, коли лінь возитися з котлетами! До того ж, мітлоф чудово виглядає на святковому столі. А вже скільки смачних фантазій можна втілити!

Інгредієнти:
1 кг курячого фаршу + 500 г свинячого, 2-3 ст. л. манки, яйце + жовток, 150-200 г домашнього сиру, 2 солодкі перчини (у мене перець жовтий, але дуже красиво, коли жовтий та червоний), велика цибулина, подрібнені зелень, сіль, мелена суміш різнокольорових перців, карі.

Приготування:
Перець нарізати кубиками, цибулю натерти на терті. З’єднати овочі з іншими інгредієнтами, сіллю та спеціями.

Ретельно вимішати.


Форми змастити вершковим маслом та присипати панірувальними сухарями (у мене дві форми для хліба).

Викласти фарш у форми та щільно утрамбувати його.


Накрити папером для випічки (можна фольгою) і поставити в розігріту до 180ºС духовку приблизно на годину. За 15 хвилин до кінця приготування пергамент зняти і дати хлібцям зарум’янитися.


Дати охолонути в формі, перевернути догори дном на дощечку.

Нарізати порційними шматочками.

Окремим рядком: м’ясний хлібець добре смакує і в гарячому і в холодному вигляді. Як добавки можна використовувати оливки, в’ялені томати та шампіньйони. Зверху можна посипати тертим твердим сиром та прованськими травами. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 2:
Від: Валентина15.09.2015 17:12Dmitry Oleynikoff, дякую за увагу до рецепту. Сподіваюся, Вам смакуватиме!
Від: Dmitry Oleynikoff15.09.2015 09:38Виглядає апетитно. Сьогодні спробую приготувати!

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 06.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.08
26.13
27.99
28.03
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31