clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Баклажани по-корсиканські (ВІДЕОРЕЦЕПТ)

Фото: автора

Дуже смачна закуска, традиційна страва з острова Корсика.

Інгредієнти:
5 баклажанів, 2 яйця, 150 г домашнього сиру, 2 плавлені сирки, 150 г твердого сиру, 100 г батону, 2-3 зубки часнику, 150-200 мл молока, базилік свіжий — декілька листочків, сіль, перець, мускатний горіх — за смаком.

Приготування:
Помити баклажани й відрізати хвостики. Розрізати їх навпіл і відварити протягом 10 хвилин у підсоленій воді разом зі спеціями та лавровим листком.
М'якуш батона замочити в холодному молоці.
Підготувати сир для начинки. Краще використовувати два види сиру за своїм смаком і обов'язково домашній сир.
Зі зварених баклажанів витягнути м'якоть і дрібно нарізати. Хліб відтиснути. Натерти твердий та плавлений сири на тертці, а домашній — розім'яти виделкою. Нарізати дрібно базилік і часник. Змішати все в мисці, додати яйця. Посолити і поперчити за смаком, присмачити мускатним горіхом. Суміш ретельно перемішати.
Баклажани наповнити начинкою і відправити в розігріту до 200ºС духовку на 30 хвилин.


Подавати страву можна як у гарячому, так і в холодному вигляді. 

Підписатися на канал "Є" в Youtube

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 09.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.74
25.78
27.36
27.4
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31