ye-logo.v1.2

“УКРОП” іде на вибори, Хмельницький – серед ключових територій На правах реклами

Вибори 3998
Фото: Хмельницька делегація від "Укропу" також була представлена на з'їзді партії

Парламентсько-президентська республіка, обмеженні повноваження Президента, ухвалення нової Конституції на всенародному референдумі, єдині правила для олігархів - це ключові теми з виступу голови політради “УКРОПу” Геннадія Корбана.

Звісно, лунали й тези про те, що “влада продовжує безсоромно красти і наживатися” на бюджеті, бізнесі, армії, громадянах. В “УКРОПі” запевняють, що хочуть рівних правил для всіх і озвучують своє бачення цього. “Деолігархізація передбачає, що протягом року всі олігархи, котрі володіють стратегічними галузями української економіки, будуть зобов’язані продати свої контрольні пакети на публічних майданчиках не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми готуємо відповідний законопроект на тему демонополізації”, – сказав Геннадій Корбан. Він пояснив, що йдеться про “м’яку націоналізацію активів” за прикладом Франції, Німеччини та інших країнах. При цьому додав, що ідейний лідер партії бізнесмен Ігор Коломойський теж готовий піти на продаж активів першим.
Член політради Ігор Палиця однозначно стверджує: влада не виконала жодної вимоги Майдану, продовжує приховувати точну кількість жертв війни на сході України і нагріває руки на АТО. "Поки солдати на війні думають, як вони повернуться і де вони будуть брати гроші, волонтери поки думають, де взяти останні гроші, щоб купити щось на фронт і допомогти сім'ям загиблих, ця клоака, купка думає, як вкрасти і кого зробити винним", - заявив Палиця.
Також "УКРОП" затвердив на з'їзді ідеологію. Вона співзвучна з назвою політсили - це український патріотизм. Обговорювалася і програма партії. Серед ключових змін - нова Конституція, очищена від монополій і конкурентна економіка і професійна контрактна армія. І, найголовніше завдання зібрання – представлення гравців цьогорічної виборчої кампанії.
Інтригу довго не тягнули і голова політради оголосив прізвища тих, кого партія вирішила висувати своїх кандидатів у місцеві ради по всій країні і в мери ряду ключових міст: Дніпропетровська, Кривого Рогу, Запоріжжя, Хмельницького, Кременчука, Івано-Франківська, Павлограда і Дрогобича. А сам він буде балотуватися на посаду Київського міського голови.

Хмельничани, безумовно, також взяли участь у з’їзді. На ньому ж і пролунав перший виступ претендента на посаду Хмельницького міського голови від “УКРОПу” Дмитра Йовдія.

Молодий політик, юрист і президент громадської організації “Майбутні покоління” каже: Такого ступеню зневіри, такого ступеню ненависті до керівництва держави не було за всі часи існування незалежної України.
“Необхідність політичної та ідеологічної ініціативи зараз назріла як ніколи, - і конкретизує своє бажання стати мером Хмельницького: - Я хочу бачити своє рідне місто усміхненим, бачити його європейським, бачити його культурним, з якісними дорогами і комунальними службами, де органи місцевого самоврядування працюють на благо містян, а не створюють додаткових проблем. Таке рішення прийняв, бо я люблю своє місто”.
А ще, Дмитро переконаний, що рейтинги влади катастрофічно падають, тому вона йде на політичні домовленості заради збереження статус-кво. Крім того, влада намагається вже застосовувати потужний адміністративний ресурс. “Ми це бачимо і не лише на Хмельниччині. Впротивагу нинідіючим, ми - не базіки. Ми люди конкретних справ і дій. І тому – ми часом жорсткі, доволі рішучі й послідовні противники цієї влади. А ще – ми не боїмося купки жадібних і боягузливих корупціонерів”.

Хмельницький очільник “УКРОПу” Віктор Довбуш так трактує необхідність нової сили в політикумі: “Натомість, щоб наповну використати кредит довіри і режим максимальної підтримки від Заходу, який Україна отримала після двох майданів від міжнародної спільноти, наші владні керманичі не сформували реформаторську національну “збірну”, а займалися політичними технологіями. В наслідку маємо падіння економіки і гостру фазу вже відкритої внутрішньо олігархічної війни”. І вторить Корбану: “Ми залучаємо талановитих людей, закликаємо до співпраці ідеологічних прихильників, тих, в кого вогник в очах”.
Разом з тим на днях обіцяє й озвучити Хмельницьку команду, назвати прізвища тих, хто претендує на обрання в місцеві ради.
Також "УКРОП" затвердив на з'їзді ідеологію. Вона абсолютно співзвучна з назвою політсили - це український патріотизм. Обговорювалася і програма партії. Серед ключових змін - нова Конституція, очищена від монополій і конкурентна економіка і професійна контрактна армія.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую