ye-logo.v1.2

Хмельничани можуть отримати свідоцтво про народження дитини одразу в перинатальному центрі

Суспільство 4181
Відтепер хмельничани можуть отримати свідоцтва про народження дитини відразу в пологову будинку
Відтепер хмельничани можуть отримати свідоцтва про народження дитини відразу в пологову будинку. Фото: ogo.ua

Новий сервіс щодо державної реєстрації народження запровадили у Хмельницькому міському перинатальному центрі.

Вже в перший день роботи нового сервісу ним скористалися троє батьків — отримали перший документ малюків – свідоцтво про народження, не витрачаючи зайвого часу на відвідування відділу державної реєстрації актів цивільного стану. Про це повідомляє управління юстиції області.

"Новий сервіс передбачає прийняття працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану документів, необхідних для проведення державної реєстрації народження дитини, та видачу свідоцтва про народження дитини", - йдеться у повідомленні.

З цього питання працівники відділу ДРАЦС по Хмельницькому здійснюють виїзний прийом громадян у Хмельницькому міському перинатальному центрі (вул.Хотовицького, 6, 4-й поверх, кабінет “Учбова кімната”) з вівторока по суботу з 10-00 до 12-00 години.

Видача свідоцтва про народження проводиться: по документах, прийнятих у вівторок-п'ятницю, — наступного дня після прийняття з 10-00 до 12-00 години, по документах, прийнятих у суботу, — у наступний вівторок з 10-00 до 12-00 години.

Також заяву про державну реєстрацію народження можливо подати протягом місяця з дня народження дитини безпосередньо до відділу державної реєстрації актів цивільного стану по місту Хмельницькому Хмельницького міськрайонного управління юстиції (м.Хмельницький, вул.Гагаріна, 4, 2-й поверх).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую