ye-logo.v1.2

Медалі «За особисту мужність і героїзм» отримали учасники АТО у День міста на Хмельниччині

Суспільство 3879
Чергова партія учасників бойових дій отримала з рук мера медаль «За особисту мужність і героїзм», засновану міською радою
Чергова партія учасників бойових дій отримала з рук мера медаль «За особисту мужність і героїзм», засновану міською радою. Фото: автора

19 вересня День міста відзначав Старокостянтинів.

І хоч офіційно цими днями райцентру виповнилося 806, проте, краєзнавці та влада міста обіцяють довести, що населений пункт має значно давнішу історію.
У день свята старокостянтинівці гуляли на центральному стадіоні. Тут для бажаючих придбати сувеніри, продукцію народних ремісників чи продукти харчування розгорнувся чималий ярмарок.
Для дітей організатори свята підготували безкоштовне морозиво, розваги із веселими казковими героями, можливість покататися на справжніх конях, відпочити на атракціонах тощо.

День міста пройшов весело та партіотично

Ярмарок став гарним подарунком для господинь та господарів Старокостянтинова


Поки малеча розважалася, старше покоління насолоджувалося святковим концертом. Привітання від місцевих аматорів сцени, міської влади – традиційні моменти подібних свят. Проте, у Старокостянтинові головними дійовими особами урочистостей стали ті, хто ще вчора захищав Україну – бійці АТО. Чергова партія учасників бойових дій отримала з рук мера медаль «За особисту мужність і героїзм», засновану міською радою. Перші нагороджені були оголошені ще 24 серпня, з нагоди свята Незалежності України. 19 вересня медаль отримали ті, хто нещодавно мобілізувався чи прибув із зони проведення АТО. Своїх Героїв містяни проводжали із стадіону стоячи і з гучними оплесками.

Родзинкою свята для старокостянтинівців став виступ відомої співачки Ніни Матвієнко.

Молодь до пізньої ночі розважалася під гурт «Шабля» - молодий, але вже досить відомий рок колектив,що відомий своєю благодійною діяльністю на користь української армії.

"Ми робимо все, що можемо, щоб допомогти нашим військовим. Так, наприклад, зараз ми готуємося до концертного туру зоною АТО, співатимемо для наших солдатів", - розповів один з лідерів гурту Вова Гейзер.

Рок про війну та її Героїв розважав молодь із користю: у час, коли в країні гинуть люди від рук ворога, патріотизм повинен бути у всьому.

Ольга САЛІПА,

Фото автора.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую