ye-logo.v1.2

З початку року подоляни отримали субсидій на 20 мільйонів гривень

Суспільство 1629
Порівняно з минулим роком розмір субсидій збільшився більше, ніж удвічі
Порівняно з минулим роком розмір субсидій збільшився більше, ніж удвічі. Фото: eveningkiev.com

За допомогою у відшкодуванні витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулось більше 100 тисяч домогосподарств.

На Хмельниччині загальна сума субсидій, призначених домогосподарствам для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, у січні–серпні 2015 року становила 20,4 мільйона гривень. Такі дані оприлюднило Головне управління статистики області.

Як зазначають у відомстві, середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство в серпні 2015 року збільшився в 2,5 раза порівняно із серпнем 2014 року і становив 194,1 гривні.

Загалом, з початку року за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулось 106,4 тисячі домогосподарств. І лише 84,4% від цієї кількості (89,8 тисячі) отримали їх.

До слова, у Хмельницькому впродовж липня-вересня до роботи з оформлення житлових субсидій залучили 49 безробітних. За інформацією міського центру зайнятості, вони повідомляють населення про можливість отримання субсидій, розповсюджують інформаційні матеріали тощо. Витрати на їхню заробітну плату проводяться за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та міського бюджету.

Нагадаємо, 26 серпня на черговій сесії Хмельницької міської ради депутати проголосували за розширення штату управління праці і соціального захисту населення: 11 нових працівників спеціально наймають для роботи з оформленням субсидій.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую