ye-logo.v1.2

Голова Хмельницької ОДА пожурив деяких керівників районів

Політика 2750
Голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний креівникам міст та районів області сказав, що ніхто немає права прикриватися війною, щоб списувати на неї свої невдачі чи недопрацювання.
Голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний креівникам міст та районів області сказав, що ніхто немає права прикриватися війною, щоб списувати на неї свої невдачі чи недопрацювання. . Фото: автора

Сьогодні відбулося розширене засідання колегії облдержадміністрації.

Саме під час доповіді про стан соціально-економічного розвитку області, доповідаючий - голова Хмельницької облдержадміністрації Михайло Загородний, якось неоднозначно звернувся до деяких районних керівників.

«Не забезпечено виконання рішення травневої колегії облдержадміністрації щодо недопущення скорочення посад адміністраторів та державних адміністраторів ЦНАПів (центрів надання адміністративних послуг – прим.авт.) керівниками Віньковецької, Дунаєвецької, Кам’янець-Подільської, Хмельницької, Чемеровецької та Шепетівської райдержадміністрацій, - заявив Михайло Васильович. - Я думаю, що голови адміністрацій, які були зачитані, мають відновити «статус-кво» і повернути цих працівників. Якщо у вас не буде достатньо кількості адміністраторів, то буде…». Ось тільки що буде, так і не сказав.

У своєму виступі голова ОДА говорив і про важливість впровадження реформ у різних сферах. «Насамперед, це стосується створення сприятливого середовища для бізнесу та залучення інвестицій, необхідних для модернізації та розвитку промислового, транспортного та енергетичного секторів, сфери енергозбереження, модернізації інфраструктури. Ми зобов’язані рішуче боротися з корупцією, проводити реформу судочинства, державного будівництва, дерегуляцію. Тільки такий підхід дозволить вийти країні із кризи та підвищити добробут населення», - вважає Михайло Загородний. Не оминув увагою і створення поліції в Хмельницькому. «Головне, щоб це були патріоти та порядні люди», - заявив Михайло Васильович.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую