ye-logo.v1.2

Міністерство юстиції шукатиме собі кадри серед хмельницьких студентів

Суспільство 2113
Меморандум підписали виші Хмельницького і управління юстиції
Меморандум підписали виші Хмельницького і управління юстиції. Фото: зі сторінки Віктора Худняка у Фейсбуку

Виші Хмельницького підписали Меморандум про співпрацю з обласним управлінням відомства.

Перспективних молодих спеціалістів з патріотичним настроєм, які готові працювати відкрито та прозоро в органах юстиції України, шукатимуть серед студентів хмельницьких вишів. Відповідний Меморандум про співпрацю підписали навчальні заклади міста юридичного спрямування і Головне територіальне управління юстиції області. Реалізація його положень сприятиме конкурентоздатності випускників на ринку праці.

Як зазначив начальник обласного управління Віктор Худняк, основними формами реалізації Меморандуму є відбір студентів в органи юстиції. Працевлаштовуватимуть випускників ВНЗ міста Хмельницького, які брали участь у роботі юридичної клініки, а також проявили високі теоретичні знання з правових дисциплін.

Очільник юстиції області зауважив, що основними вимогами до молодих спеціалістів, які претендують на працевлаштування в системі органів юстиції, є наявність юридичної освіти та досвід роботи за фахом. Спеціально ліквідували деякі кваліфікаційні обмеження, зокрема, вимогу до стажу роботи державного службовця.

Управління юстиції співпрацюватиме з Хмельницьким університетом управління та права, Міжрегіональною Академією управління персоналом, Хмельницьким інститутом соціальних технологій Університету “Україна”, Національною академією Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького та Хмельницьким інститутом імені Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнійшого Володимира.

Основними формами реалізації Меморандуму є відбір студентів в органи юстиції.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую