ye-logo.v1.2

Трактори аграріїв зробили фурор у центрі Хмельницького На правах реклами

Суспільство 2550
Сільськогосподарська техніка проїхала містом колоною
Сільськогосподарська техніка проїхала містом колоною

В рамках Дня міста у Хмельницькому ярмаркували з розмахом: смаколики від господинь, продукція від виробників і навіть важка техніка, якою збирають хліб.

Потужна техніка з різних сільгосппідприємств проїхались вулицями і призупинились у центрі. Хмельничани, які зазвичай бачать на вулицях міста лише легкові автомобілі та громадський транспорт, такого ще не бачили, щоб містом їздили комбайни. Аби містяни мали можливість розгледіти зблизька транспорт, що допомагає вирощувати хліб, комбайнери дозволили усім бажаючим не просто зазирнути в середину транспортного засобу, але й посидіти за кермом і навіть пофотографуватися. Охочих, аграрії пригощали смачними, корисними яблуками вирощеними у власних садах.
Особливо тішилися дітлахи, які, в основному, таку диво-техніку бачили хіба здалеку в полях, або і зовсім не відали про її існування. Таким практичним і пізнавальним кроком аграрії привітали хмельничан із Днем міста і повернулись сіяти та жнивувати. Адже сільськогосподарська техніка не для краси, а для роботи, а люди, які працюють на землі, не якщо святкують то з розмахом, а як працюють то ефективно.

Аграрії подарували кожному своє задоволення: дорослим - смачні яблука,

а дітлахам - можливість "полазити по тракторі"

Таку кількість техніки в місті можна побачити не часто


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую