ye-logo.v1.2

На командній легкоатлетичній першості України в подолян дві нагороди

Спорт 2028
Кращий результат серед подолян - у хмельничанки Анастасії Колотій
Кращий результат серед подолян - у хмельничанки Анастасії Колотій. Фото: noc-ukr.org

У загальнокомандному заліку збірна Хмельниччини посіла 15 місце.

У Луцьку пройшов командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 1998 року народження та молодших. У складі збірної Хмельницької області виступали 12 хлопців та дві дівчини, а всього в змаганнях змагалися 515 легкоатлетів з різних куточків України.

Найкращий результат серед подолян продемонструвала хмельничанка Анастасія Колотій, яка змагалася в секторі стрибків у довжину. Хмельничанка з результатом 5 метрів 86 сантиметрів посідала перше місце, однак  в останній спробі Соня Куссекала з Дніпропетровська стрибнула на 10 сантиметрів довше та перемогла. Анастасія ж стала срібною призеркою змагань.

Ще одну нагороду в команду скарбничку Хмельниччини поклав Вадим Лонський зі Старої Синяви, який змагався в бігу на 3000 метрів. На цій же дистанції виступав і Дмитра Іванчук зі Славути, який фінішував шостим.

За крок до п’єдесталу у фінішному протоколі опинилися й наші юнаки-естафетники з Хмельнциького, які бігли в естафеті 100+200+300+400 метрів – Владислав Петровський, Андрій та Іван Капітанчуки, Олександр Лятавський в своєму забігу фінішували другими, але у підсумку їхній час був четвертим. Близьким до нагороди був і кам’янчанин Костянтин Райтаровський, який в секторі метання 1,5 кілограмового диску був четвертим.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую