ye-logo.v1.2

Хмельничанину, який напав на продавчиню, загрожує до 12 років тюрми

Кримінал 1851
Розбитою пляшкою чоловік порізав продавчиню, вимагаючи гроші
Розбитою пляшкою чоловік порізав продавчиню, вимагаючи гроші. Фото: ar.volyn.ua

Працівники міліції затримали 25-річного молодика на Кіровоградщині.

Мешканець Хмельниччини зі шматком розбитої пляшки напав на продавчиню одного з магазинів, аби забрати з каси гроші. 64-річна жінка отримала численні порізи. Це сталось у Новоархангельському районі, що на Кіровоградщині.

Як повідомили у міліції, 25-річний хмельничанин лише минулого року повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння розбою. На Кіровоградщину чоловік начебто прибув на похорон свого знайомого.

“Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник вирушив на пошуки готівки. Дорогою зайшов до крамниці, де саме не було відвідувачів. Накинувшись на продавчиню, яка не збиралася віддавати гроші, чоловік завдав їй ушкоджень”, - розповіли у прес-службі управління міліції Кіровоградської області.

Потерпіла змогла вийти на вулицю та покликати на допомогу. Місцева жителька одразу ж зателефонувала у міліцію, а односельці відвезли жінку до лікарні. Підозрюваного правоохоронці затримали упродовж трьох годин. Після вчиненого він утікав з місця пригоди польовими дорогами, ховаючись від сторонніх очей.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 187 “Розбій” Кримінального кодексу України. Стосовно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене підозрюваному загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую