ye-logo.v1.2

Для сільських шкіл Хмельниччини купили 14 автобусів, вартість кожного — майже мільйон гривень

Суспільство 2932
Нові автобуси поїдуть у 14 районів
Нові автобуси поїдуть у 14 районів. Фото: adm.km.ua

Нові шкільні автобуси допоможуть вирішити проблему підвезення учнів та педагогічних працівників до навчальних закладів району.

Для придбання 14 шкільних автобусів у рамках програми “Розвитку освіти Хмельницької області на 2011-2015 роки” з обласного бюджету виділили 13 мільйонів 986 тисяч гривень. За словами голови облдержадміністрації Михайла Загородного, Хмельниччина уже має 362 шкільних автобуси.

Як зазначили у прес-службі облдержадміністрації, нові шкільні автобуси допоможуть вирішити проблему підвезення учнів та педагогічних працівників до шкіл району. “Є автобуси, які працюють більше 15 років, і я думаю ми в подальшому будемо працювати спільно для того, щоб зміцнити матеріально-технічну базу освітянської галузі. Міносвіти обіцяє, що нам ще буде виділено 14 автобусів за рахунок державного бюджету”, - зауважив Михайло Загородний.

Автобуси розподілені відповідно до проведеної оптимізації загальноосвітніх навчальних закладів у такі райони: Віньковецький, Волочиський, Городоцький, Дунаєвецький, Ізяславський, Кам’янець-Подільський, Красилівський, Полонський, Славутський, Старокостянтинівський, Хмельницький, Чемеровецький, Шепетівський, Ярмолинецький.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую