ye-logo.v1.2

Вибори мера Хмельницького: більшість кандидатів – самовисуванці

Вибори 14308
Більшість кандидатів на посаду міського голови Хмельницького - самовисуванці.
Більшість кандидатів на посаду міського голови Хмельницького - самовисуванці.. Фото: автора

Хмельницька міська виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів на посаду міського голови.

У Хмельницькому завершили приймати документи від бажаючих на виборах 25 жовтня позмагатися за посаду міського голови. І, за словами заступника голови Хмельницької міської виборчої комісії Віталія Шведа, виборчком зареєстрував 14 кандидатів на посаду Хмельницького міського голови. Більшість з них – восьмеро, йдуть на вибори самовисуванцями. Решта шестеро  -  висунуті міськими організаціями політичних партій.

Отже, як самовисуванці крісло мера «штурмуватимуть» Володимир Полозюк, Степан Зайцев, Валентина Немерюк, Олександр Підмурняк, Ігор Бондар, Микола Кулик, Віктор Кліщ та Костянтин Чернилевський. Від «Об’єднання «Самопоміч» кандидатом у мери є Юрій Самолюк, від «Батьківщини» - Олег Лукашук, від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» - Сергій Мандзій, від «Свободи» - Олександр Симчишин, від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» - Дмитро Йовдій, а від партії «5.10» - Олександр Коліжук.

Нагадаємо, вибори мера Хмельницького можуть пройти в два тури, якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів виборців. Тоді до другогу туру вийдуть два кандидати, які набрали в першому турі найбільшу кількість голосів. За законодавством другий тур виборів мають оголосити не пізніше, ніж за три тижні після 25 жовтня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую