ye-logo.v1.2

У Нетішині безхатько побив до смерті знайому, не поділивши з нею верхній одяг

Кримінал 2027
Щоб приховати скоєне, зловмисник скинув скалічену жінку до каналізаційного люку
Щоб приховати скоєне, зловмисник скинув скалічену жінку до каналізаційного люку. Фото: mvs.gov.ua

Після побиття жінки палицею, зловмисник скинув її у каналізаційний люк.

Повідомлення про те, що на території промислових баз у каналізаційному люці виявлено труп невідомої жінки, надійшло вчора, 30 вересня, від місцевої жительки. Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

"Тілесні ушкодження на тілі потерпілої свідчили про те, що вона померла насильницькою смертю. Кривдника, що переховувався у родичів в одному із сіл Славутського району, вдалось затримати за лічені години, - розповідають правоохоронці. - Потерпілою виявилася 48-річна жінка без постійного місця проживання, яка останні роки займалась жебрацтвом, не гребувала дрібними крадіжками, «водила дружбу» із такими ж безхатьками".

Саме один із них, 34-річний підозрюваний, у стані алкогольного сп’яніння наніс їй декілька ударів палицею, після чого потерпіла впала на землю. Щоб приховати скоєне, зловмисник скинув скалічену жінку до каналізаційного люку. За словами затриманого, він побив знайому через те, що не міг поділити з нею верхній одяг.

Розслідування триває, призначено ряд експертиз для остаточного встановлення причин смерті жінки. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Чоловікові вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання на строк від 7 до 10 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую