ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському 14 сімей загиблих та важкопоранених бійців АТО отримали землю

Суспільство 1784
У Кам
У Кам'янці учасникам АТО виділили землю. Фото: dzvin.org

До кінця року у місті планують відкрити реабілітаційний центр для військовослужбовців.

За останні два місяці у Камянці-Подільському зарезервували для сімей загиблих та важкопоранених бійців антитерористичної операції 39 земельних ділянок. Про це повідомив в.о. начальника відділу Держгеокадастру у місті Віктор Кравчук на зборах міськрайонної громадської організації учасників АТО.

Зокрема, він зазначив, що уже надано дозволи на розроблення 14 проектів землеустрою родинам загиблих учасників АТО та важкопораненим.

Також заплановано, що кооперативу, який створили учасники АТО з метою реалізації плану будівництва житла для військовослужбовців, передадуть земельну ділянку, розміром один гектар.

Окрім того, як розповіли у прес-службі міської ради, мер Кам'янця запевнив, що до кінця року у місті з'явиться реабілітаційний центр, для якого вже виділено приміщення на вулиці І.Франка.

“Я наполягатиму, щоб він був регіональним, і ті послуги, які можна отримати на місці, надавалися в Кам’янці. До того ж, ми перші в Україні, хто почав реалізовувати цю ідею, бо в інших такі центри поки що лише на стадії розробки. Ще одна важлива новина - на громадську організацію передано автомобіль, який буде використовуватись для потреб учасників АТО”, - сказав міський голова Михайло Сімашкевич.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую