ye-logo.v1.2

У Хмельницькому грабіжник переслідував жертву до самої домівки

Кримінал 2431
Правоохоронці затримали зловмисника впродовж доби
Правоохоронці затримали зловмисника впродовж доби. Фото: kiev-ukr.segodnya.ua

Вже у під'їзді він зірвав з жінки золотий ланцюжок з кулоном.

Зловмисник переслідував жертву до її будинку від маршрутного таксі, в якому вони їхали разом, та, дочекавшись слушної нагоди, зірвав золотий ланцюжок із кулоном. Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

"Потерпіла 54-річна хмельничанка, як зазвичай, після робочого дня сіла у маршрутне таксі. Коли вийшла і попрямувала до будинку, навіть не помітила, що її переслідували, - розповідають правоохоронці. - У під’їзді вона викликала ліфт, до якого також зайшла її сусідка та незнайомий чоловік. Сусідка вийшла на другому поверсі, жінка ж поїхала до себе на дев’ятий. Вийшовши з ліфту, вона підійшла до своєї квартири та почала шукати у сумці ключі. В цей момент грабіжник, який і був тим незнайомцем із ліфту, напав на неї — швидким рухом зірвав із шиї золотий ланцюжок з кулоном та втік".

Жінка викликала правоохоронців, яким того ж дня вдалось встановити особу зловмисника та затримати його. Грабіжником виявився 38-річний раніше судимий за крадіжки та грабежі хмельничанин. Чоловік був напідпитку і тікаючи з місця події, викинув ланцюжок, оскільки злякався переслідувань.

Наразі зловмисник перебуває в слідчому ізоляторі, йому оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую