ye-logo.v1.2

Прем’єр-ліга: місяць без футболу пішов на користь не усім (ФОТО)

Спорт 3519
Волочиський Збруч - єдина команда, яка ще не втратила жодного очка в чемпіонаті області
Волочиський Збруч - єдина команда, яка ще не втратила жодного очка в чемпіонаті області. Фото: автора

У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 12 туру.

Востаннє офіційний тур у Прем’єр-лізі був аж 5 вересня. Минув майже місяць і команди продовжили змагатися за чемпіонство та нагороди обласних змагань. Та, як показали результати 12 туру, не всім така тривала перерва, яка була пов’язана з участю збірної Хмельниччини в «Кубку регіонів ФФУ», пішла на користь. 

Тур відкривав поєдинок у Хмельницькому, де СК «Поділля-ДЮСШ-1» - аутсайдер змагань, приймав одного з лідерів – ФК «Дунаївці», який посідає третє місце. І ось в цьому матчі сталася сенсація туру – хмельничани виграли з рахунком 5:0! І це при тому, що дунаєвчани за вісім матчів пропустили лише чотири голи, а тут в одній грі – аж п’ять.

А ось у Нетішині, де грав місцевий «Енергетик» із МФК «Славута» глядачі так і не дочекалися голів – бойова нічия 0:0. Натомість у Старкостянтинові, де зійшлися «Случ» та «Перлина-Поділля» з Білогір’я було забито шість голів. Щоправда, чотири з яких влетіло в ворота гостей. Отож, попри рахунок  4:2, перемога «Случ» далася доволі важко.

Ну, а завершувався тур матчем у Хмельницькому, де НФК «Поділля» приймало лідера першості – волочиський «Збруч». І в цьому матчі ледь не сталося сенсації. Хмельничани, завдяки швидкому голу на 9 хвилині, який забив Андрій Соколюк, зберігали мінімальну перевагу аж до 65 хвилини. Але потім… Андрій Скакун зрівняв рахунок, а на останній хвилині матчу, оформивши дубль, Скакун приніс «Збручу» чергову перемогу в чемпіонаті. 

Матч "Поділля" - "Збруч" вкотре завершився перемогою команди з Волочиська.

Дві "дев'ятки" команд частенько зустрічалися в центрі поля.

Часто удари гравців "Поділля" блокували захисники "Збруча".

У грі "Поділля" - "Збруч" було багато боротьби.

Андрій Скакун (№2) двічі вражав ворота Мануки Восканяна.

Хмельничан, як завжди, активно підтримували їхні фанати.

Костянтин Шляховий (№15) намагався з партнерами по команді не програти "Збручу".

Гравці "Поділля", аби здобути хоча б нічию, пробивали по воротах "Збруча" з різних відстаней.

Андрій Скакун - рятівник волочиського "Збруча".

Турнірна таблиця після матчів 12 туру: 1. «Збруч» - 27 очок (9 матчів), 2. «Случ» - 20 (9), 3. ФК «Дунаївці» - 13 (9), 4. НФК «Поділля» - 11 (9), 5. «Енергетик» - 9 (9), 6. СК «Поділля-ДЮСШ-1» - 8 (9), 7. МФК «Славута» - 6 (9), 8. «Перлина-Поділля» - 5 (9).

Матчі 13 туру пройдуть 10 жовтня. У Хмельницькому СК «Поділля-ДЮСШ-1» прийматиме «Енергетик», НФК «Поділля» зіграє в Дунаївцях, а «Перлина-Поділля» прийматиме МФК «Славута». Центральним матчем туру стане поєдинок у Волочиську, де «Збруч» зіграє зі «Случем».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую