ye-logo.v1.2

Фотовідеорепортаж: РК «Хмельницький» «не помітив» київський «Ребелс»

Спорт 2447

Хмельничани в рідних стінах розтрощили основного конкурента за вихід до «бронзового» протистояння в Суперлізі чемпіонату України з регбі-15.

Домашній матч РК «Хмельницький» проти київського «Ребелса» мав неабияке значення в боротьбі за другу сходинку в групі «А». Адже харківський «Олімп» вже гарантував собі перше місце в групі, яке дає право розіграти нагороди чемпіонату України з переможцем групи «Б», а ось за другу позицію, яка виводить до «малого фіналу», в якому розіграють «бронзу», претендували саме хмельничани та кияни.І хоч матч у Києві між цими командами завершився на користь РК «Хмельницький», аби закріпити свою позицію в турнірній таблиці, команді Олександра Мігунова потрібно було вигравати й вдома. І хмельничани перевершили усі сподівання.

Протистояти кремезним хмельничанам (у бірюзовій формі) киянам було надто складно.

Вже на 5 хвилині матчу Роман Гуцалюк заніс спробу, а Олексій Лещенко виконав реалізацію, і рахунок став 7:0. А через дві хвилини – 14:0 (спроба на рахунку Мирослава Шуляка, реалізація – Олексія Лещенка). І чим довше команди грали, тим перевага хмельничан лише збільшувалася. Звісно, гостям було важко не лише через надмірну мотивацію господарів, а через те, що в Хмельницькому вони грали без замін, оскільки змогли приїхати лише в 15-ох. І гравці РК «Хмельницький» цим сповна скористалися. За перші 40 хвилин вони змогли заробити 59 очок.

Гравці РК "Хмельницький" часто тікали від суперників.

У другому таймі гра дещо вирівнялася. Але очки заробляли лише господарі. І на 74 хвилині матчу, після того, як Олександр Хоменко заніс пробу, рахунок став тризначним – 102:0. Ну, а фінальний свисток рефері зафіксував розгром «Ребелса» - 112:0. Завдяки цій перемозі, хмельничани закріпилися на другій сходинці з 15 очками. У «Ребелса» - на 10 очок менше. Тепер РК «Хмельницький», аби достроково посісти друге місце в групі, слід, як мінімум, заробити бонусне очко в матчі з одеською «Академією». Цей матч пройде в Хмельницькому, скоріше за все, 10 жовтня.  

Зупинити атаки хмельничан гравці РК "Ребелс" намагалися в будь-який спосіб...

... кияни хапали хмельничан за все, що вдавалося.

Сергій Янчій (з м’ячем) не заніс жодної спроби, але віддав декілька результативних передач.

Мирослав Шуляк у грі проти "Ребелса" зароби 19 очок.

РК "Хмельницький" не дозволив киянам занести хоча б одну спробу.

Олександр Хоменко на 74 хвилині матчу зробив рахунок 102:0 на користь РК "Хмельницький"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую