ye-logo.v1.2

"Київстар" запустив 3G-мережу в Шепетівці На правах реклами

Суспільство 2507
Фото: shepetivka.com.ua

Тепер абоненти “Київстар”, які проживають у Шепетівці та її передмісті, мають можливість відчути переваги швидкісного Інтернету.

З вересня цього року мешканці та гості Шепетівки можуть користуватися послугами мережі третього покоління. Крім цього, разом з містом до 3G також підключені наближені населені пункти – села Судилків і Краснопілка.
“Шепетівка третя в області за кількістю населення після Хмельницького та Кам'янця-Подільського. Відповідно у цьому районі є багато клієнтів “Київстар”. Саме це стало причиною, чому Шепетівку було обрано наступною для підключення 3G, - розповідає начальник відділу роздрібного продажу компанії “Київстар” у Хмельницькому Дмитро Думановський. - Швидкісний Інтернет має стати стимулом для розвитку місцевого бізнесу. Водночас ми розраховуємо й на інші верстви населення, які є нашими клієнтами: спробувати 3G-мережу має кожен”.
Загалом вже 16 обласних центрів України та 348 населених пунктів на сьогодні мають покриття 3G . У Хмельницькій області мережа третього покоління вже обслуговує Кам'янець-Подільський, Хмельницький, Шепетівку та її передмістя.
До речі, перевірити покриття міст можна на інтерактивній карті на сайті компанії “Київстар”.
Нагадаємо, сьогодні є лінійка нових тарифів від “Київстар”, які пропонують оптимальні умови для найрізноманітніших категорій абонентів. Ці тарифи містять збільшену кількість мегабайтів для користування інтернетом, а у деяких з них соціальні мережі не тарифікуються. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую