ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» заповнив паузу в чемпіонаті

Спорт 1611
Тиждень тому хмельничани вдома обіграли ЛТК-Інбев-НПУ, а ось у Луцьку на товариському турнірі програли цій команді
Тиждень тому хмельничани вдома обіграли ЛТК-Інбев-НПУ, а ось у Луцьку на товариському турнірі програли цій команді. Фото: з архіву

Оскільки цього вік-енду не було матчів в «Екстра-лізі», хмельницька команда взяла участь у турнірі, який відбувся в Луцьку.

Через участь харківського «Локомотива» в єврокубках,  команди, які грають в найвищому дивізіоні чемпіонату України з футзалу, відпочивали. Та більшість з клубів вирішили заповнити паузу або товариським матчем, або участю в якомусь турнірі. Власне хмельницький «Спортлідер+» провів одразу три поєдинки в Луцьку, де проходили змагання «Lutsk Open Cup».

У першому ж матчі хмельничани з мінімальним рахунком 0:1 програли «ЛТК-Інбев-НПУ» - команді, яка захищає честь Луганська, Житомира та Києва. Саме цей клуб нещодавно в Хмельницькому програв «Спортілдеру+» в офіційному поєдинку в «Ектра-лізі» з рахунком 7:6. І ось, наче реваншувався. А ось у другій своїй грі хмельницька команда здолала івано-франківський «Ураган» з рахунком 2:1. Відзначимо, що «Спортлідер+» програвав 0:1, але завдяки влучним ударам Валерія Власовича та Дмитра Калукова зуміг перемогти.

Отримавши перемогу над івано-франківцями, хмельничани здобули право позмагатися з бронзові нагороди турніру з рівненським «Кардиналом». Поступаючись з рахунком 0:1, «Спортлідер+», після голів Дмитра Михайленка та його тезки Мартинюка не зміг втримати переможний рахунок. Але рахунок 2:2 протримався майже до самого завершення гри, коли хмельничани пішли в «ва-банк», помінявши голкіпера на п’ятого польового гравця. І це дало свій результат – Руслан Шеремета забив третій гол у ворота «Кардинала», принісши «бронзу» своїй команді. Ну, а переможцем став «ЛТК-Інбев-НПУ». Друге місце - в львівської «Енергії-2.

Що ж, вже 10 жовтня хмельницький «Спортлідер+» повернеться до змагань в чемпіонаті України. У цей день хмельничани в Херсоні зіграють із «Продексімом».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую