ye-logo.v1.2

Терміново: на Хмельниччині затримали останнього в’язня утікача!

Кримінал 8800
Романа Гадзіну розшукували з 25 липня
Романа Гадзіну розшукували з 25 липня. Фото: колаж автора

Операцію по затриманню проводив один із спецпідрозділів управління МВС у Хмельницькій області.

Приблизно півгодини тому в Чемеровецькому районі хмельницькі правоохоронці затримали Романа Гадзіну, якого розшукували з 25 липня. «Поки що якихось деталей розповісти не можу, оскільки затримання відбулося майже щойно, - каже начальник сектору зв’язків із громадськістю обласного управління МВС у Хмельницькій області Інна Глега. – Знаю, що його затримали в одному з будинків на околиці невеличкого села, що на Чемеровеччині. Наразі проводяться слідчі дії, шукають зброю тощо».

Нагадаємо, що в суботу 25 липня на Хмельниччині під час етапування з потягу на ходу втекли шестеро конвойованих. Під час втечі вони поранили двох конвоїрів та заволоділи двома пістолетами. За декілька днів правоохоронців затримали п’ятьох втікачів, а ось Романа Гадзіну - не вдалося.

30 липня Роман Гадзіна «засвітився» в Городоцькому районі. За версією досудового слідства, саме він обстріляв міліцейський блок-пост.  Та упіймати віткача не вдалося. «Коло пошуків звузилося до Чемеровецького району, - продовжує Інна В’ячеславівна. - Правоохоронці проводили оперативно-розшукові заходи. І саме сьогодні у ході спецоперації, яку під керівництвом заступника начальника управління МВС у Хмельницькій області Василя Остапчука, один із спецпідрозділів нашого управління затримав Романа Гадзіну".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую