clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Сирне печиво

Фото: автора

Ці сирні конвертики знайомі багатьом ще з дитинства. Їх люблять усі, як дорослі, так і діти!

Простий рецепт, легкість приготування і корисні інгредієнти подарують вам неймовірно смачну, і головне – корисну насолоду.


Інгредієнти:
200 г зернистого жирного сиру, 100 г вершкового масла, склянка борошна + борошно для розкачування, цукор, ванілін.


Приготування:
Перетерти руками на крихту попередньо перемелений у блендері сир, холодне вершкове масло і борошно.

Додати ванілін і вимісити з цієї маси тісто. Сформувати з нього кулю, за потреби використовуючи додаткове борошно.

Відправити в холодильник на годину охолоджуватися (обов’язково, тісто має відпочити). На посипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто (4 мм завтовшки). Вирізати кружальця діаметром 6-7 см.

Насипати в мисочку цукор і вмочати в нього кружальця тіста (у мене простий цукор навпіл із коричневим).

Потім скласти їх навпіл (цукром всередину).

Ще раз скласти півколо навпіл і знову вмочити верхнім боком у цукор.

Викласти печиво на застелене пекарським папером деко на відстані 2 см одне від одного. Випікати протягом 20 хвилин у заздалегідь розігрітій до 190-200ºС духовці до красивого золотавого кольору.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: смак печива можна змінювати, додавши до цукру корицю.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 09.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.74
25.78
27.36
27.4
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31