ye-logo.v1.2

У Шепетівці суд оштрафував працівника колонії через хабар

Кримінал 1897
Тюремщик заплатить штраф за хабарництво
Тюремщик заплатить штраф за хабарництво. Фото: podrobnosti.ua

Начальник одного з відділів установи пообіцяв в'язневі умовно-дострокове звільнення за винагороду.

Шепетівський міськрайонний суд виніс вирок у кримінальному провадженні стосовно начальника одного із відділень Шепетівської виправної колонії. Як повідомили у прокуратурі, посадовця, обвинуваченого в одержанні неправомірної вигоди, оштрафували.

Нагадаємо, 6 серпня працівниками прокуратури області спільно зі спецпідрозділом управління СБУ в області працівника колонії викрили на одержанні 5000 гривень хабара від засудженого до 3 років позбавлення волі за крадіжку. За таку суму працівник пенітенціарної установи пообіцяв в’язневі підготувати матеріали для застосування до нього умовно-дострокового звільнення.

“Після того, як за рішенням суду ув’язненого було звільнено з місць позбавлення волі, начальник відділення колонії неодноразово ставив йому вимогу передати вказані кошти за надані «послуги», на що той змушений був погодитись”, - зазначили у прокуратурі.

Під час судового розгляду кримінального провадження хабарник повністю визнав свою вину та розкаявся у вчиненому. Вироком суду йому призначено покарання у виді штрафу в розмірі 17 000 гривень з позбавленням права обіймати відповідні посади строком на 2 роки, без спеціальної конфіскації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую