ye-logo.v1.2

Фестиваль авторської пісні «Вальс-бостон» шукає нових виконавців

Культура 2636
Фото: надане організаторами

До участі запрошуються музиканти, співаки та поети

21-22 жовтня відбудеться ювілейний десятий фестиваль авторської пісні «Вальс-бостон», який традиційно проходить восени у Хмельницькому. Цьогоріч виступатимуть лауреати попередніх фестивалів, серед яких Андрій Шамрай, Сергій та Олександр Томчуки, Віра та Юрій Найди, Олександр Новокшонов, та спеціальні гості фестивалю — Марина Круть і Антон Вараниця. Крім конкуртів знаних митців на глядачів чекає конкурсна програма за участю нових виконавців.

«Ми запрошуємо до участі усіх талановитих людей, які бажають поділитися надбаннями своєї душі і знайти свою аудиторію, - каже директор фестивалю, голова клубу авторської пісні Хмельницького Лілія Кліпова. - Ми дуже цінуємо авторів, намагаємося допомогти їм розкрити талант, адже наша головна мета — пошук нових облич, ми намагаємося дати поштовх до активної творчої діяльності молодим митцям, які ще, можливо, ніде не виступали».

Ювілейний фестиваль розширив репертуар. Крім виконавців авторської пісні до участі запрошують поетів та виконавців інструментальної музики.

Записатися на прослуховування можна за телефоном 067-288-36-50.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую