clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Швидкий заливний пиріг із сьомгою та вершковим сиром

Фото: автора

Цей пиріг із сьомги може бути як безпрограшним частуванням для гостей, так і ситною вечерею.

Під хрусткою скоринкою з панірувальних сухарів ховається ніжна вершкова начинка з риби, а кріп робить її пікантною. Як форму для запікання можна використовувати не тільки роз'ємні тортівниці, але й кокотниці, кексниці та порційні формочки для запікання.


Інгредієнти:
2 яйця, 6 ст. л. борошна, склянка молока, 150 г майонезу, сода, 500 г філе сьомги, 200 г сиру Рікотта (або будь-якого іншого м'якого вершкового сиру; бюджетний варіант – плавлений сир), сіль, перець, цукор, кріп, панірувальні сухарі.


Приготування:
Змішати до однорідності яйця, борошно, молоко, майонез, сіль, дрібку соди та цукру. Вилити половину в змащену вершковим маслом та присипану панірувальними сухарями форму. Сухарями також притрусити злегка шар тіста.

Сьомгу нарізати крупними шматочками.

Змішати з Рікоттою і подрібненим кропом.

Викласти рибну начинку на шар тіста, посолити, поперчити. Залити тістом, яке залишилося й посипати панірувальними сухарями. Запікати в духовці при 150ºС 40-50 хвилин до готовності.


Пиріг смачний як в гарячому так і в холодному вигляді.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 05.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31