ye-logo.v1.2

Дзюдо: три нагороди на чемпіонаті України

Спорт 2481
Дві срібні та олну бронзову нагороди здобули спортсмени з Хмельниччини на чемпіонаті України з дзюдо
Дві срібні та олну бронзову нагороди здобули спортсмени з Хмельниччини на чемпіонаті України з дзюдо. Фото: ukrainejudo.com

У Києві завершилася першість країни з дзюдо, участь в якій взяли спортсмени з 20 областей.

Понад 270 спортсменів з’їхалися до Києва, аби визначити між собою, хто є кращим  дзюдоїстом країни серед дорослих. Серед учасників були й подоляни, які попри чималу конкуренцію змогли зійти на п’єдестал пошани.

Найбільше нагород хмельничани здобули у змаганнях серед чоловіків, а саме у ваговій категорії до 100 кілограмів. Так, 23-річний Олександр Романюк здобув бронзову нагороду, а 20-річний Антон Савицький, дійшовши до фіналу, просто не вийшов на бій з 24-річним киянином Дмитром Лучином. Причина? Антон отримав травму в  півфіналі й вирішив не ризикувати, оскільки невдовзі йому виступати на чемпіонаті світу серед юніорів. А  тому наш спортсмен став срібним призером чемпіонату України.

У змаганнях серед жінок 24-річна дунаєвчанка Ірина Кіндзерська в змаганнях у ваговій категорії понад 78 кілограмів також стала срібною призеркою. У фіналі наша дзюдоїстка поступилася полтавчанці Єлизаветі Каланіній.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую