ye-logo.v1.2

У Летичеві встановили меморіальну дошку старшому лейтенанові, який загинув у зоні АТО

Суспільство 3890
На відкриття меморіального знаку прийшли рідні загиблого, його друзі і громадськість
На відкриття меморіального знаку прийшли рідні загиблого, його друзі і громадськість. Фото: letadm.gov.ua

Іванові Віхтюку присвоїли звання «Почесного громадянина селища Летичів» посмертно.

На фасаді Летичівського НВК №2 «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» 12 жовтня встановили меморіальну дошку в честь загиблого у зоні АТО колишнього учня школи Івана Віхтюка. На відкриття пам'ятного знаку прийшли батьки, рідні, дружина і діти загиблого, учителі, однокласники, учні та вчителі навчального закладу, представники влади. Летичівська селищна рада присвоїла Герою звання «Почесного громадянина селища Летичів» посмертно.

“Учні школи вшанували полеглого хвилиною мовчання та запалили свічу пам’яті, що горітиме вічно в наших серцях. Допоки ми живі - житиме пам’ять про наших героїв. А Іван Віхтюк з меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом, нагадуватиме кожному з нас, що він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні”, - йдеться у повідомленні Летичівської РДА.

Нагадаємо, старший лейтенант, командир інженерно-саперного взводу 72-ої окремої механізованої бригади Іван Віхтюк був мобілізований 8 серпня 2014 року, під час третьої хвилі мобілізації, а на початку вересня цього року після демобілізації мав повертатися додому. 35-річний чоловік був убитий 29 серпня під час виконання бойового завдання у селищі Гранітному на Донеччині. Поховали його на Алеї слави у Хмельницькому.

Пам'ятну дошку встановили на фасаді школи, де навчався герой

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую