ye-logo.v1.2

Фотовернісаж на Покрову: вибране за 10 років

Культура 2794

У Хмельницькому презентували найкращі фотографії за весь час існування міжнародного фотосалону.

Неймовірно гарні пейзажі, вишукані арт-фотографії, портрети, натюрморти, жанр. Чого тільки не побачиш на виставці, що відкрилася у Хмельницькому, в музеї-студії фотомистецтва. Є тут роботи митців із України та Туреччини, Італії і Гонконгу, Кіпру та Канади, словом, з багатьох куточків світу. Міжнародний салон «Фотовернісаж на Покрову», який хмельничани можуть побачити вдруге, знову привіз найкращі роботи, у цей раз – за десять років!


На відкриття виставки завітав органіазтор фотосалону Олександр Харват.

«Аж не віриться, що вже пройшло стільки часу з моменту його заснування. За десять років до нас надійшло 50 тисяч світлин з багатьох країн світу, представлені усі континенти, - розповідає засновник конкурсу Олександр Харват із Рівного. - Іноді виникали запитання, чи потрібно продовжувати цей конкурс, однак, на щастя, він існує. Фотосалон дає поштовх багатьом авторам, особливо українським, до подальшого розвитку. Вони стають впевненими у своїх силах і досягають потім значних успіхів».

Світлина Сунг Ві Хо із Малайзії.

Мод Хоршід (Кувейт). Братерство.


Орест Лижечка (Україна). Дуже сумно.


Для ювілейної виставки організатори відібрали найкращі роботи з кожного року, хоча це було зробити не просто. Адже кожна світлина, яка пройшла відбір міжнародного журі і отримала нагороду, має високу художню цінність.
Олександр Харват подарував нашому музею-студії фотомистецтва каталоги найкращих світлин фотосалону. Такі ж подарунки отримали хмельницькі фотографи Сергій Зисько та Сергій Аніськов, які брали участь в останньому «Фотовернісажі на Покрову».  


Спортивні миттєвості.

Також під час відкриття виставки оголосили переможця у номінації «Приз глядацьких симпатій» конкурсу «Хмельницький крізь об‘єктив». 116 голосів із 330 хмельничани віддали за Олександра Савенка, який, крім того, отримав перше місце у номінації «Хмельницький репортер».

Олександр Савенко (справа) отримує нагороду у номінації "Приз глядацьких симпатій" із рук заступника міського голови Григорія Давиденка.

Хмельничани уважно розглядали кодну світлину.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую