ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» - «Локомотив»: круте піке хмельничан

Спорт 1627
Харківський Локомотив забив у ворота хмельницького Спортлідера+ аж вісім голів
Харківський Локомотив забив у ворота хмельницького Спортлідера+ аж вісім голів. Фото: автора

Хмельницька команда зазнала другої розгромної поразки в нинішньому сезоні

Матч у Хмельницькому між віце-чемпіоном країни та володарем золотих нагород викликав чималий ажіотаж. У спорткомплексі УМВС не було, як кажуть у таких випадках, де яблуку впасти.  Та «Спортлідеру+» це не допомогло.

Денис Овсянников (№11) забив два голи в ворота "Спортлідера+".

«Клас гравців «Локомотиву» набагато вищий, ніж наших хлопців на даному етапі, - каже головний тренер хмельничан Роман Ковальчик. – До того ж, ми ще десь трішки і психологічно перегоріли. Хотіли хлопці добре зіграти, реабілітуватися за гру в Херсоні, і це зіграло з нами злий жарт».  

Лише на 5 хвилині матчу хмельничанам вперше у матчі вдалося пробити по воротах Євгена Іваняка. Та м’яч, після удару Олександра Педяша, пролетів поруч зі стійкою. Гостям, аби відповісти на цю небезпеку, знадобилося менше хвилини. До того ж, відповіли не просто ударом, а голом. Дмитр Сорокін знайшов шпарину в захисті «Спортлідера+» і м’яч влетів у сітку воріт  Іллі Бакинського. Ще через 5 хвилин відзначився і Денис Овсянников, після чого Роман Ковальчик замінив у воротах Бакинського на Богдана Тимощука. Однак і така заміна не допомогла хмельничанам уникнути розгрому. На 14 хвилині Овсянников був першим на добиванні після удару Дмитра Сорокіна і рахунок став 0:3.

Дмитро Михайленко (№5) пропустить наступний матч проти "Кардиналу-Рівне".

Після перерви «Спортлідера+» одразу почав грати без воротаря і харків’яни доволі швидко забили четвертий гол – цього разу в порожні ворота. А на 23 хвилині «Локомотив», завдяки ударам Валенка та Шотурми, забив ще два голи. За рахунку 0:6 хмельничанам вдалося «розмочити» «сухість» у грі. Сталося це на 28 хвилині, коли Олександр Педяш реалізував пенальті. Зауважимо, що це перший пропущений «Локомотивом» гол у нинішньому чемпіонаті України серед команд «Екстра-ліги». Та більше забити харків’янам «Спортлідеру+» не вдалося. А ось пропустити… по голу в ворота «Спортлідера+» встигли забити Кисельов та Бондар.

Гравцям "Спортлідера+" важко було протистояти чемпіонам України з харківського "Локомотива".

Відзначимо й інше. В матчі проти «Локомотиву» хмельничани втратили на наступний поєдинок одразу двох гравців першої четвірки. Олексій Фетько «заробив» четверту жовту картку в сезоні, а тому наступний тур пропускатиме. Не гратиме в наступному турі й Дмитро Михайленко, який в грі з «Локомотивом» був вилучений з майданчика.

У грі "Спортлідер+" - "Локомотив" тренерський штаб хмельничан задіяв двох голкіперів - Іллю Бакинського та Богдана Тимощука.

Турнірне становище команд після 6 туру: 1. «Локомотив» - 15 очок (5 матчів), 2. «Енергія» - 15 (6), 3. «Продексім» - 10 (5), 4. «Титан-Зоря» - 9 (6), 5. «Спортлідер+» - 9 (6), 6. «Ураган» - 5 (5), 7. «Приват» - 4 (5), 8. «ЛТК-Інбев-НПУ» - 3 (5), 9. «Кардинал-Рівне» - 0 (5).

Дмитро Калуков (у малиновій формі) вже другий поспіль матч не може вразити ворота суперника.

Матчі сьомого туру відбудуться 25 жовтня, однак «Спортлідер+» цього дня відпочиватиме. А ось у восьмому турі, поєдинки якого пройдуть 31 жовтня, хмельничани вдома прийматимуть «Кардинал-Рівне».

Гравці "Спортлідера+" частенько радилися, як розіграти кутовий чи штрафний, але втілити ці стандарти в голи не могли.

Дмитро Сорокін (у білій формі) не лише двічі забив "Спортлідеру+", а й створив декілька гольових ситуацій.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую