ye-logo.v1.2

У Хмельницькому стартував конкурс з набору кіберполіцейських

Суспільство 2990
Анкети від охочих стати кіберполіцейськими прийматимуть лише у режимі онлайн
Анкети від охочих стати кіберполіцейськими прийматимуть лише у режимі онлайн. Фото: vlada.io

Для хмельницького управління потрібно 7 фахівців.

Міністерство внутрішніх справ України 15 жовтня оголосило конкурс на заміщення вакантних посад у департаменті кіберполіції. Як повідомляє прес-служба МВС, оголосили конкурс на посади старших інспекторів, інспекторів і спецагентів інформаційних технологій.

“До хмельницького управління набирають 7 фахівців. Зарплата - від 6 до 30 тисяч гривень (залежно від посади і функцій). Анкети приймаються лише онлайн до 1 листопада. Якщо Ви впевнені, що орієнтуєтесь в сучасних інформаційних технологіях, як риба у воді, то Вам — сюди”, - написав на своїй сторінці у Фейсбуці головний міліціонер області Микола Семенишин.

Серед вимог до кандидатів: громадянство України, вік від 21 року, відсутність судимості, юридична освіта (бажано), володіння основами комп’ютерної грамотності на рівні досвідченого користувача, мінімальні навички комп’ютерно-технічних досліджень і володіння українською, англійською мовами.

Прийом анкет кандидатів на службу в підрозділи кіберполіції здійснюватиметься виключно в режимі online через офіційний сайт МВС з 15 жовтня по 1 листопада 2015 року. У хмельницькі кіберполіцейські можна записатися тут.

Як раніше заявляв міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, кіберполіція за своїми технічними та професійними можливостями матиме змогу миттєвого реагування на кіберзлочини та кіберзагрози.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую