ye-logo.v1.2

Освітяни Красилівщини привласнили 580 тисяч гривень — Держфінінспекція

Економіка 2897
За допущені порушення фінансової дисципліни на дев
За допущені порушення фінансової дисципліни на дев'ятьох посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. Фото: vestnik.in.ua

У відділі освіти, молоді та спорту Красилівської РДА виявили численні порушення.

Фінінспектори Красилова провели ревізію відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, де виявили фінансових порушень, що призвели до втрат на суму 580 тисяч гривень. Як відзначають у Держфінінспекції області, було незаконно нараховано та виплачено заробітну плату працівникам на суму 30,3 тисячі гривень та зайво сплачено 229,6 тисячі гривень єдиного соціального внеску.

“Крім цього, орендарі використовували більшу площу, ніж передбачено договорами оренди. Установа за бюджетні кошти оплатила орендарям комунальні послуги на загальну суму 107 тисяч гривень. А також внаслідок завищення показників лічильників зайво сплатила комунальні послуги, на загальну суму 34 тисячі гривень”, - повідомляють фінінспектори.

Фінінспекція встановила факт незаконного списання шкільної техніки без рішення районної ради залишковою вартістю 72,1 тисяча гривень. За допущені порушення фінансової дисципліни на дев'ятьох посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення та поінформовано правоохоронні органи.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую