clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Кекс гарбузовий із сухофруктами та горіхами

Фото: автора

Ароматна делікатесна випічка! Нехай ваші гості спробують здогадатися, який її основний інгредієнт!

Такий кекс порадує любителів страв із гарбуза, а ще більше тих, хто його недолюблює, але розуміє, що це надзвичайно корисний продукт, який варто включати в свій раціон. Завдяки сухофруктам та кориці специфічний запах і смак гарбуза зовсім не відчувається, і ті, кому цей плід не зовсім до смаку, навіть не здогадаються про його присутність.

Інгредієнти:
1,5 склянки тертого гарбуза (краще брати солодкий гарбуз із яскравою м'якоттю), склянка цукру, яйце, по жмені кураги та родзинок, жменя подрібнених волоських горіхів, 1 ч. л. кориці, 1 ч. л. розпушувача, склянка борошна, 1/4 склянки олії без запаху, 2-3 ст. л. манки, ванілін.

Приготування:
Гарбуз натерти на крупній тертці, додати родзинки, нарізану курагу та попередньо підсмажені й подрібнені горіхи. Додати цукор і яйце, перемішати.


Влити олію, всипати борошно, корицю, розпушувач, ванілін та манку й знову перемішати (дати крупі трохи набрякнути).


Кексницю змастити, посипати манкою (я посипала панірувальними сухарями). Вилити тісто (воно виходить відносно рідким й займає приблизну третину форми).


Випікати при 180ºС 30-40 хвилин (до рум'яної скоринки).


Трохи охолодити й посипати цукровою пудрою. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31