ye-logo.v1.2

На Кам'янеччині таксист допоміг упіймати серійного крадія

Кримінал 1743
Таксист написав своїй дружині, щоб та викликала міліцію
Таксист написав своїй дружині, щоб та викликала міліцію. Фото: mvs.gov.ua

Завдяки інформації, яку чоловік надав правоохоронцям, зловмисника затримали впродовж години після скоєння чергової крадіжки. Усі викрадені речі вилучили.

Того вечора троє молодих людей відпочивали в одному із розважальних закладів Кам’янця-Подільського, після чого вирішили з’їздити на рибалку. Як повідомляє прес-служба обласної міліції, для цього вони викликали таксі. По дорозі один із молодиків сказав, що йому потрібно заїхати на дачу за снастями.

"Автомобіль зупинили в селі Велика Слобода на узбіччі дороги. Через деякий час хлопець повернувся із чималеньким клунком. Таксист запідозрив, що тут щось «не чисто», але відкрито зателефонувати до міліції не міг. Тоді він в одній із соціальних мереж написав повідомлення своїй дружині з проханням викликати правоохоронців", - розповідають правоохоронці.

Неподалік села працівники ДАІ разом із членами громадського формування «Самооборона» зупинили автомобіль, в багажнику якого виявили речі, викрадені того вечора з дачного будинку 62-річного мешканця Кам’янця-Подільського: алюмінієвий бідон, побутову техніку та інші дрібниці на суму близько 1500 гривень.

Згідно частини 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України підозрюваному загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі. У ході розслідування встановлено його причетність ще як мінімум до 4 крадіжок із дачних будинків.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую