ye-logo.v1.2

Хмельничани взимку мерзнути не будуть

Суспільство 2023
Місто Хмелньицький за спожитий газ розрахувався повністю, проблем з опаленням немає
Місто Хмелньицький за спожитий газ розрахувався повністю, проблем з опаленням немає. Фото: автора

“Боргів за спожитий газ Хмельницький немає, з опаленням у місті все гаразд”, - Анатолій Нестерук.

Цього року опалювальний сезон у Хмельницькому для навчальних закладів та лікарень стартував ще 7 жовтня, з 9 жовтня тепло надійшло й до житлових будинків. Як зазначив заступник міського голови Анатолій Нестерук сьогодні, 20 жовтня, під час прямої телефонної лінії, зараз опалення підключено у всіх домівках хмельничан.

“З жителями міста ми не експериментуємо, й тепло подали своєчасно. Місто Хмельницький єдине в Україні немає боргу перед НАК "Нафтогаз України". У нас найнижчі тарифи на газ серед всіх обласних центрів, - зазначив заступник міського голови. - Зараз в місті з газопостачанням все у порядку. Ми будемо отримувати ліміти, далі розраховуватися за спожитий газ, аби не було проблем”.

Хоча опалення підключили усім, є звернення від хмельничан щодо холодних батарей у помешканнях. Щоб тепло пішло, треба спустити повітря у батареях квартир верхніх поверхів, а там часто ніхто не живе. “Багато мешканців міста скаржаться, що квартири на верхніх поверхах закриті, і немає як спустити з системи повітря. Взагалі перші три дні після старту опалення у будинках з централізованим опаленням, яких у Хмельницькому є 930, колосальне навантаження. Проте ці проблеми швидко можна вирішити, - говорить Анатолій Нестерук. - Якщо жителі квартири не можуть самостійно спустити повітря з системи, потрібно звернутися на службу 15-80”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую