clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Курячі рулетики з яблуком та сиром

Фото: автора

Поєднання курячого м'яса та яблук виграшно в будь-якій страві. Ці ж апетитні рулетики не залишать байдужими жодного кулінарного естета, а для гурманів стануть джерелом радості й насолоди.

Спробуйте хоча б раз додати яблука в курячі котлети, подрібнивши їх разом із фаршем — отримаєте дуже ніжний і незвичайний смак низькокалорійної дієтичної страви. Але для свята або урочистої вечері хочеться приготувати що-небудь оригінальне, ситне і дуже смачне. У такому випадку, вас пречудово виручать курячі рулетики з яблуками. Це якраз те, що потрібно — і недорого, і швидко, і продукти всі прості й доступні.

Інгредієнти:
600 г курячого філе, перець чорний мелений, сіль, куркума, карі, 100-150 г твердого сиру, 2 яблука.
Сметанковий соус: 0,5 склянки сметани, цибулина, 2 ст. л. соєвого соусу, мускатний горіх, 100 мл вершків, часник, дрібка цукру, вершкове масло.

Приготування:
Куряче філе добре помити, розрізати на кшталт стейків. Кожен шматок добре відбити (зручно це робити через харчову плівку), посолити й поперчити. Посипати спеціями, перцем та сіллю, скласти один на оден й залишити промаринуватися на 15 хвилин.


Яблуко помити, почистити й нарізати соломкою. Сир також нарізати соломкою.


На кожну м’ясну відбивну викласти шматочок яблука та сиру, скрутити рулетик.


Обсмажити рулетики на сковорідці в мінімальній кількості олії до золотавого кольору й скласти їх у чавунний казанок або каструлю з товстим дном.


Приготувати сметанковий соус: на вершковому маслі підсмажити дрібно нарізані цибулю та часник. Додати сметану, вершки та соєвий соус. Здобрити мускатним горіхом і дрібкою цукру. Залити соусом рулетики й тушкувати все разом на маленькому вогні протягом 15-20 хвилин.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: рецепт можна трохи ускладнити або видозмінити, додавши в начинку мелену корицю. Сир можна натерти на тертці, а яблука подрібнити маленькими кубиками. Вийде теж дуже смачно й незвично. До цієї страви замість сметанкового соусу можна приготувати яблучний. Для цього спечіть яблука й змішайте м'якоть із білим вином або соком лайма.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 08.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26
27.88
27.93
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31