ye-logo.v1.2

Вибори-2015: Скільки і яких бюлетенів отримають виборці

Вибори 3845
Нагадаємо, що чергові місцеві вибори та перші вибори об’єднаних громад відбудуться 25 жовтня 2015 року
Нагадаємо, що чергові місцеві вибори та перші вибори об’єднаних громад відбудуться 25 жовтня 2015 року. Фото: info-vybory.in.ua

В Україні триває просвітницька кампанія для виборців

Вже 25 жовтня мешканці Хмельниччини обиратимуть нову місцеву владу. На відміну від парламентських чи президентських виборів, голосувати на місцевих виборах можна лише за місцем проживання.

У рамках проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців», що виконується Координатором проектів ОБСЄ в Україні у співпраці та за запитом Центральної виборчої комісії за підтримки Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку, Міністерства закордонних справ Норвегії та Уряду Королівства Данія пропонуємо переглянути відеоролик, в якому пояснюють хто і скільки отримає виборчих бюлетень та яким має бути порядок голосування.

 

До речі, 25 жовтня на сайті газети  «Є» буде проходити онлайн телемарафон, присвячений виборам, під час якого читачі можуть телефонувати до студії за номером (0382) 66-43-35 та розповідати про те, якими для них є нинішні вибори. Працюватиме і гаряча лінія за номером (067) 380-77-60, на яку подоляни можуть повідомляти про ймовірні порушення під час виборів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую