Гаряча тема:
- Війна
Інгредієнти:
1 кг свинини, 30 г вершкового масла, 2 великі цибулини, половина середнього гарбуза (можна менше), середня морквина, 5-6 зубків часнику, половина пляшки дуже темного пива (краще портеру), 2 лаврові листки, 0,5 ч. л. кориці, 0,5 ч. л. паприки, 1 ч. л. цукру, сіль та перець за смаком.
Приготування:
Зняти з м'яса плівку, нарізати шматочками приблизно 3х3 см. Нагріти вершкове масло у сковорідці або глибокому сотейнику з товстим дном. Посолити, поперчити, здобрити паприкою й обсмажити до золотавої скоринки.
Цибулю нарізати півкільцями, часник — пластинками. Покласти до м'яса цибулю й смажити 5 хвилин. Додати нарізаний пластинками часник. Далі додати корицю, цукор.
Залити все пивом, накрити кришкою й залишити на маленькому вогні тушкуватися протягом години (якщо у вас яловичина — то на дві години), час від часу помішуючи.
Нарізати великими кубиками гарбуз, моркву — маленькими кубиками. Додати овочі до м'яса. Готувати ще 20 хвилин.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: подавати з рисом, пюре, смаженою картоплею або як самостійну страву. До речі, наступного дня рагу стає ще смачнішим.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: