clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Рагу зі свинини та гарбуза в темному пиві (ВІДЕОРЕЦЕПТ)

Фото: автора

М’ясо можна використовувати будь-яке, навіть саме жорстке. Приготоване у такий спосіб, воно стане дуже ніжним і соковитим.

Інгредієнти:
1 кг свинини, 30 г вершкового масла, 2 великі цибулини, половина середнього гарбуза (можна менше), середня морквина, 5-6 зубків часнику, половина пляшки дуже темного пива (краще портеру), 2 лаврові листки, 0,5 ч. л. кориці, 0,5 ч. л. паприки, 1 ч. л. цукру, сіль та перець за смаком.

Приготування:
Зняти з м'яса плівку, нарізати шматочками приблизно 3х3 см. Нагріти вершкове масло у сковорідці або глибокому сотейнику з товстим дном. Посолити, поперчити, здобрити паприкою й обсмажити до золотавої скоринки.
Цибулю нарізати півкільцями, часник — пластинками. Покласти до м'яса цибулю й смажити 5 хвилин. Додати нарізаний пластинками часник. Далі додати корицю, цукор.
Залити все пивом, накрити кришкою й залишити на маленькому вогні тушкуватися протягом години (якщо у вас яловичина — то на дві години), час від часу помішуючи.
Нарізати великими кубиками гарбуз, моркву — маленькими кубиками. Додати овочі до м'яса. Готувати ще 20 хвилин.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: подавати з рисом, пюре, смаженою картоплею або як самостійну страву. До речі, наступного дня рагу стає ще смачнішим.


 

Підписатися на канал "Є" в Youtube

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 07.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.1
26.14
28.03
28.06
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31