ye-logo.v1.2

Дмитро Трепалюк: «Кожен, хто говорить, що політика – брудна справа, бреше» Політична реклама

Вибори 2645
Жоден депутат самотужки не вирішить проблеми округу від якого він балотується, або якщо й так, то це буде разова дія приурочена наступним виборам.
Жоден депутат самотужки не вирішить проблеми округу від якого він балотується, або якщо й так, то це буде разова дія приурочена наступним виборам.

Я народився і виріс в місті Хмельницький, і повсякдення міста мені знайоме не лише з заголовків газет чи з телевізійних новин.

Все, що відбувається в моєму місті, мене стосується і впливає на мене. Я не хочу жити в безладі, його потрібно припинити. Йду в політику, щоб зробити її принципово іншою. Вацлав Гавел (перший президент Чехії) колись сказав: «Кожен, хто говорить, що політика – брудна справа, бреше! Політика – це просто велика робота, якою повинні займатися тільки кристально чесні люди, оскільки тут особливо легко морально забруднитися».
І я знаю, що моя репутація, знання, досвід та колеги з «Об`єднання Самопоміч» — допоможуть у цьому. «Об`єднання Самопоміч» гуртує людей не заангажованих політичними амбіціями, популізмом, а наділених професійними якостями - людей дії. Ознайомившись з пріоритетами «Об`єднання Самопоміч», я вирішив для себе, що це саме та політична сила, яка надасть мені змогу дійсно допомогти своїм землякам. Моїм життєвим кредом є організувати та об’єднати людей, з метою вирішення тих питань, які турбують кожного з нас. Статус депутата – це не набуття привілею, а прийняття на себе зобов`язань. Важливо розуміти, що жоден депутат самотужки не вирішить проблеми округу від якого він балотується, або якщо й так, то це буде разова дія приурочена наступним виборам. Потрібно згуртовувати людей, іншими словами просто повернути їм віру у те, що вони дійсно мають силу в цій країні і в місті безпосередньо. Зокрема болючою темою на сьогодні для мешканців багатоквартирних будинків є створення ОСББ, оскільки найближчим часом ЖЕКи відійдуть у минуле, і ми, ті, хто працюють з ними, залишимося сам на сам зі своїми проблемами і не знатимемо, в кого шукати допомоги. Зараз громада фактично не має впливу ні на формування тарифів, ні на контроль за якістю робіт, а це ті сфери, де людьми маніпулюють чи не найбільше. Саме тому, на базі безкоштовної юридичної приймальні «Об’єднання «Самопоміч», що на Проспекті Миру, 90/1, створено ресурсний центр для об’єднань багатоквартирних будинків та обслуговуючих житлових кооперативів. Я є координатором даного проекту і тішусь з того, що він користується попитом у громадян, адже це надасть нам можливість уникнути загрози нав’язування якогось фіктивного органу, такого собі уявного ЖЕКу, який, не виключено, що буде в приватних руках, але з тими ж функціями і якістю робіт, що й нині.
Я підприємець, свою справу розпочинав самотужки, важко і наполегливо працюю щоб досягати успіху в улюбленій справі, але й разом з тим переконливо заявляю, що з таким же завзяттям хочу та готовий з гордістю представляти та захищати інтереси громади.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую